Våra tjänster

Vi erbjuder allt från storstädning till trädgårdsarbete. Hör gärna av er med en förfrågan så ska vi se till att lösa ert problem! Vi är en städfirma som alltid sätter kunden i första hand. Vi tänker både på miljön & dig som kund och ser alltid till att göra vårt yttersta för att göra samtliga inblandade parter nöjda.

Boka tid

Städning

FÖNSTERPUTS

Vårt uppdrag är glasklart! Du får alltid ett fastpris och renare fönster.

HEMSTÄDNING

Hemstädning är en avlastning i vardagen som passar lika bra för pensionären som för barnfamiljen eller till din första lägenhet. Diska, tvätta, städa och bädda, du avgör vad som ska ingå! Vi står givetvis för städmaterialet och vår kundtjänst svarar på alla frågor du kan tänkas ha.

BYGGSTÄDNING

Spara tid med oss på Städproffset24. Det är alltid slitsamt och tidskrävande efter en renovering. Du får en kostnadsfri offert och sedan ett fastpris så att du får en total kostnadskontroll. Tack vare vår städgaranti kan du känna dig trygg med vårt jobb.

BUTIKSSTÄDNING

Ge dina kunder möjlighet att handla i en ren miljö. Med effektiva maskiner och våra Biotekniska produkter får ni en ren och högklassig golvyta.En ren och fräsch butikslokal säljer mer.

FLYTTSTÄDNING

Är det dags att flytta? Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med flyttstädning. Alltid till fasta priser, efter en given checklista och alltid med en nöjd-kund-garanti. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa dig när du ska flytta!

STORSTÄDNING

Ett mer lättstädat hem! Storstäda själv? Visst, det är skönt när det är klart. Men det tar tid. Och det är jobbigt. Slitsamt för din rygg, dina knän och dina händer. Låt oss proffs göra jobbet istället! När du anlitar oss blir ditt hem så rent att det känns som nytt! Och dessutom ingår fönsterputsning helt utan extra kostnad! Passa på att prova våra tjänster redan idag!

TRAPPSTÄDNING

Bostadsrättsförening eller fastighetsägare? Då kan vi hjälpa dig! Vi är väldigt duktiga på trappstädning. Vi skulle vilja att du ger oss chansen att berätta varför vi ska bli din städleverantör. Anledningar? Bl.a. vår nöjd-kund-garanti och vår kundtjänst. Hör av dig för offertförslag!

KONTORSSTÄDNING

Jobbar du på eller äger du ett företag med kontor? Vi har några av de bästa städteamen på just kontorsstädning. Slå oss en pling så berättar vi varför och förklarar vad vi kan göra för dig och ditt företag när det kommer till rengöring av företagets lokaler & kontor.

Trädgård

Murar

En mur kan fylla många funktioner och kan till exempel verka som en avgränsning av olika partier på tomten eller avskärmning från ljud och vägar. Att bygga en mur är en svår och tung utmaning och det är viktigt att muren blir rätt från början. Att investera i en fin mur är ett smart drag istället för en häck som behöver vårdas flera gånger om året för att hålla. En mur står ju även sig stadigare mot väder och rusk.

Stenläggning

Lyft trädgården med stenläggning.
Att göra sin trädgård ännu snyggare och mer attraktiv ser vi att många ofta tänker på och framförallt när solen tittar fram och trädgården börjar bli grön kan det vara fint med stenar och plattor. Stenläggning, även kallat stensättning, är något vi på Städproffset24 ofta arbetar med.

Staket

Ett staket kan fylla många funktioner och kan till exempel verka som en avgränsning av olika partier på tomten eller avskärmning från ljud och vägar. Att bygga en staket är en svår och tung utmaning och det är viktigt att muren blir rätt från början. Att investera i ett fint staket är ett smart drag istället för en häck som behöver vårdas flera gånger om året för att hålla. Ett staket står även sig stadigare mot väder och rusk.

Trädäck

Kommer mer information snart!

Gräsklippning

Att ha en fin, välskött och trevlig trädgård är det många som prioriterar högt men arbetet för att få trädgården att se ut som man vill är inte det de flesta helst gör när man har en ledig stund över. Däremot är det viktigt att trädgården sköts om och att man vårdar allt på tomten för att inte träd, buskar och övriga fina växter ska ta skada och dö och där hör gräsklippning till en väldigt viktig del.

häckklippning

Att ha en fin, välskött och trevlig trädgård är det många som prioriterar högt men arbetet för att få trädgården att se ut som man vill är inte det de flesta helst gör när man har en ledig stund över. Däremot är det viktigt att trädgården sköts om och att man vårdar allt på tomten för att inte träd, buskar och övriga fina växter ska ta skada och dö och där hör gräsklippning till en väldigt viktig del.